lunes, 3 de octubre de 2016

9 de octubre, 12:30 h. Espectáculo infantil "Qui no sap riure no sap viure" del poeta Andreu Galán Andreu

Andreu Galán en un dels seus espectacles a les biblioteques

 Qui no sap riure no sap viure és un espectacle de narració oral basat en el poemari homònim del poeta i rapsode Andreu Galan, en què la poesia, la cançó i les històries rimades de l’antigor i dels nostres es donen la mà. Així doncs, hi trobem un vampir que té anèmia; un pollastre poetastre; un aquelarre format per bruixes famolenques de xiquets “estudiosets”; un pi que demana silenci a les orenetes; un rap fet de menjars; una puça desconsolada i, per a acabarho d’adobar, entre molts altres, l’elefant de Josep Carner a ritme d’espiritual negre cantat pels assistents i...molt més!
Aquest poemari ha estat triat pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT) per optar al 10é Premi de Literatura Infantil "Atrapallibres", en la categoría de 9 anys. 

No obstant aixó, el recull s’adreça a tots els públics: des de Cicle inicial de primària fins a Secundària. No té edat i les té totes alhora.
L’autor acompanya els seus recitals amb titelles, disfresses i objectes-sorpresa diversos per a explicar els poemes i les històries rimades. Sovint convida algú del públic a participar. Pareu atenció, família, la rialla i la diversió estan assegurades.

No hay comentarios:

Publicar un comentario